A Mű-Hege műanyag Kft. története.

Ezen az oldalon lehetőség nyílik arra, hogy megismerjen bennünket. Fontosnak tartjuk, hogy az ügyfeleink tudják, hogy milyenek vagyunk és milyen értékek fontosak számunkra. Ezért fogalmaztuk meg gondolatainkat, amelyek segítségül szolgálnak ahhoz, hogy megtudja mit képviselünk a cégünkkel és működésünkkel ebben az iparágban.

Lassan már 13 éve foglalkozunk műanyaghegesztéssel. Ez a műanyaghegesztő cég egy olyan mikró vállalkozás, amely családi alapokra épül. A korábbi autó szerelési és szervizelési tapasztalatok irányították figyelmünket az autóipar egyik olyan kis területét, mint a műanyagjavítás. Kezdetben csupán a hegesztésre fókuszáltunk. De egy év után láttuk, hogy az autó szervizek és lakatosok nem képesek megoldani a kisebb sérüléseket, lökhárító töréseket. Bizonyára a "húsosabb" falatokat kedvelték és a kisebb volumenű problémákra heteket kellett várni. Az igények jöttek és nekünk pedig megvolt az a komplex látásmód a műanyaghegesztéshez, amivel meg tudtuk oldani az ügyfelek problémáját.

A cégünkhöz autószerelő is csatlakozott, így egyértelmű volt, hogy bővülnünk kell. Ezt követően alakítottuk ki a szerlőműhelyt, ahol magunk tudtuk ellátni a szereléseket és az alkatrészek cseréjét. Ezzel már el tudtuk engedi a másoktól való függést. A lökhárító javításokban eddig a műanyaghegesztési folyamat csak egy állomás volt. Néhány éven keresztül kérdéses volt, hogy mi legyen a harmadik területtel. Hiszen az ügyfél, aki műanyagoztat, szerelést és fényezést is igényel. Ezért, hogy 100%-ig mi biztosíthassuk a színvonalat, a szolgáltatásunk kibővült az autófényezéssel és polírozással.
Mivel a lökhárító szerelését, műanyaghegesztését és fényezését is mi végeztük el, így a teles munkára vállalhattunk minőségi garanciát.


A 10 év alatt folyamatosan tanultunk, változunk és fejlődtünk, hogy egyre hatékonyabban tudjuk egyre jobb szolgáltatás nyújtani. Ugyanakkor egyetlen egy dolog változatlan maradt számunkra. Még mindig a bizalom a legfontosabb számunkra. Számunkra a műanyagozandó alkatrész egy eszköz, amit kétféleképpen lehet csinálni. Hogy hogyan lehet műanyagozni? Egyszerűen lehet jól és lehet rosszul. Sokan érzik a lehetőséget abban, hogy gépet ragadnak és elkezdenek műanyag hegesztgetni. De attól, mert valaki képes két műanyagot összemelegíteni, még nem lesz műanyaghegesztő. És ami a legfontosabb, hogy nem a problémát oldja meg, csak az eltört műanyagot.

Az évek során sok ügyfelünktől kaptunk információt arról, hogy mennyire nehéz jó műanyaghegesztőt találni. Általános tendencia, hogy komoly szakmai hiányossággal rendelkeznek, elérhetetlenek, heteket ülnek pár órás munkán és sajátosan értelmezik a garancia kérdését. Nos tény, hogy lassan minden sarkon van egy pince vagy egy garázs, ahol van egy műanyagos. Van néhány műanyag pálcája és egy hőlégfúvója, amit az OBI-ban vett és már műanyaghegesztő. Nos ezért válunk el mi a tucat lökhárító javítótól, mert mi az ügyfelek problémát oldunk meg. Nekünk több mint 10 év után is az ügyfél bizalma a legfontosabb. Bízik bennünk, hogy mi megoldjuk a gondját és nem csak műanyagozunk. 

Az ügyfelek elégedettsége az igazi fizetség számunkra, mert ez a garancia arra, hogy 20 év múlva is magas színvonalat tudjunk biztosítani a műanyaghegesztés iparágban.

Itt szeretnénk megkérni azokat a kollégákat, akik rendelkeznek a megfelelő színvonalú képzéssel, szakmai múlttal, hogy ne érezzék azt hogy ezek a sorok nekik szólnának. Természetesen minden elismerésünk, annak az alig néhány szakképzett műanyaghegesztő cégnek, akik szintén segítenek abban, hogy ellensúlyozni tudjuk a műanyagozás minőségének romlását.

A cégünk évről-évre nőtt és a korábbi telepünket teljesen kinőttük. Ezért átköltöztünk a XI. Andor utca 60.-ból a XI. fehérvári út 120.-ba. Jelenleg napi négy autó javítását is gond nélkül tudjuk vállalni. Közel 1000m2-es 24 órás Walton Security által őrzött területtel rendelkezünk. Cégünk egyre több munkát vállal és folyamatosan növekszik. 

Köszönjük, hogy időt szánt arra, hogy megismerjen minket!