Fényezés

Az autó fényezés és a gépjármű alkatrészek fényezése a legjobb minőségű festékeket, a VOC előírásait figyelembe véve használjuk fel.

  • Glasurit
  • Mobihel
  • Profix
  • Troton
  • Disolac
  • Standox

A fényezés lehet teljes, ami az autó külső fényezését jelenti. Ez általában zárt ajtóknál történik, nem érintve a gépjármű falc részeit. A belső fényezés kitér a falcok, küszöbök belső, csomagtér, valamint a motortér részeinek fényezésére.

Előkészítés:

Csiszolással, alapozással kezdődik. Ennél a fázisnál az alkatrész minősége és állapota dominál. A javított felület adja meg azt, hogy milyen mértékű aládolgozás szükséges. A felvitt kitt vastagsága ezt jól mutatja. A vékony rétegalkalmazás szükséges, hiszen eltérő a fém és a kitt hő tágulása. Többszöri csiszolás és szóró alapozás után jöhet a fényezés.

Fényezés:

Legfontosabb a por, zsír és a szennyeződés eltávolítása, hiszen az később problémát jelenthet, de nem megoldatlan. A tökéletes fényezésnél meghatározó a hőmérséklet, a fényezéshez alkalmazott nyomás (bar). A fényezés több réteg felvitelével zajlik, melyek között néhány perc várakozása szükséges. A színtől függően kell a takaró rétegeket alkalmazni 2-3, de vannak esetek melynél ennek a többszöröse kell.

Lakkozás:

az autó fényét adja meg, ami nem csak a színt emeli ki, hanem védelmet is biztosít. Hasonlóképpen a lakkozás a fényezési eljárást igényli, akár több réteg felvitelével. Ez követően egy ideális 60 fokon szárad meg tökéletesen a fényezés. A polírozás a végső fázis, melyben az apró hibák eltüntetése zajlik.

 

Elérhetőség

Mű-Hege műanyag Kft. * Budapest 1116 Fehérvári út 120.
/Főbejárat/

* Budapest 1116 Galvani út 6.
/Teher porta/

3612062828
36302828282