Szolgáltatások

   A web-oldalon megismerkedhetnek cégünkkel és tevékenységeivel. A Mű-Hege műanyag Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt a lakosság számára, hogy megkönnyítse mindennapjait. Főtevékenységünk műanyaghegesztés, lökhárító javítás, valamint karosszéria alkatrészek kiskereskedése. Valamint fényezés és autókozmetikai szolgáltatások is rendelkezésre állnak.

 A Döntés

A javítások elsődleges célja a helyreállítás. Minden tárgy vagy gépjármű alkatrész egyedi, ahogy a hozzájuk tartozó sérülés is. A mi feladatunk az, hogy megoldjuk az Ön problémáját, de ez nem minden esetben jelent javítást. A mi felelősségünk, hogy a lehető legjobb megoldást találjuk a probléma orvoslására, ezért cégünk nem csupán javító műhely. Szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy a problémára fókuszálva az összes feladatot és terhet levegyük a válláról. Ezért nyújtunk teljes körű szolgáltatást, hogy Ön is arra tudjon összpontosítani, ami fontos.

Számos tényezőt kell figyelembe venni a javítás során. Ezekről részletesebben olvashat a továbbiakban, de most kicsit általánosságban a javításról. Az első szempont az, hogy a javítás költsége milyen mértékben áll az új, bontott vagy új után gyártott alkatrészek árához képest. Alapvető elvárás és nem speciális szemlélet a költséghatékonyság. A javításoknál számunkra az a cél, hogy a rendelkezésre álló lehetőségeket a legmaximálisabban hozzá idomítsuk, az elvárásaihoz. Ha a költségek megközelítik vagy elérik egy csere alkatrész árát, akkor mi biztos arra teszünk javaslatot, mivel a maximális minőségre való törekvés alap elvárás. Mind a két esetben teljes körű szolgáltatást nyújtunk, az legyen javítás vagy alkatrész beszerzés, így minden feladatot ellátunk és minden egyes fázisról pontos és részletes tájékoztatást kap. Változtatások és eltérések csak egyeztetés után lehetséges. A mi áraink nem változnak meg a munka végére.

Sérülések és megoldások

A javítás alapvetően esztétikai, szerkezeti és a statikai helyreállítást tartalmazza. Ezek során azt tartjuk szem előtt, hogy milyen mértékű beavatkozásra van szükség ahhoz, hogy a sérülést helyre állítsuk. A javítás tartalmazza az eddig már észlelt kárt, valamint a mi általunk javasolt további helyreállításokat. A sérülések olyanok, mint egy „vízben lebegő jéghegy”. Többnyire a tulajdonos a jéghegy csúcsát látja, viszont a víz alatt is még sok minden rejtőzhet. Ez nem törvényszerű, de más alkatrészek is részesei lehetnek a sérülésnek, ami elsőre vagy szabad szemmel nem látható. 

 

Hasznos infó

2015.11.08 13:39
Lökhárító sérülések  A leggyakoribb sérülés a gépjárművek lökhárítóin (vészhárító, spojler) keletkeznek. Ez az alkatrész két alapvető funkcióval rendelkezik. A biztonsági és esztétikai. Míg a biztonsági az életvédelmét szolgálja, addig az esztétikai inkább az...
2015.11.08 13:41
Lökhárítóhoz tartozó egyéb alkatrészek sérülései     A vészhárítók /u.a lökhárító/ sérülései a gépjárművek számos más alkatrészéivel állnak szoros összefüggésben. Ezek alapján igen gyakori, hogy a lökhárító sérülése sokkal többet rejt magában, mint azt gondolnánk....